aspö

hejdå,nu drar jag till aspö och kommer tyvärr inte blogga på en vecka då:(
ska bli rätt skönt ändå att bara bada,sola och umgås med familj och vänner:)
ni får ha det så bra!

(och nej, jag har inte fläckar på mig,utan det är min äckliga spegel! usc,det ska fixas!)

090726

har varit vaken ett tag nu och börjat fixa mig, nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och ska nog fortsätta att göra mig i ordning för vid kvart i ett kör vi in till stan mot färjan:)

moms birthday

hej alla sötnosar! nu har jag varit klar ett ganska bra tag och typ sitter här och magen skriker! morfar och irene har kommit och vi ska nog snart käka gott, åh vill ha mat! hahaha, men senare ikväll ska jag packa eftersom familjen sticker till aspö imornbitti rätt tidigt:) Ska vara där en vecka och jag hoppas verkligen det ska vara fint väder nu!! elin och emmi kommer ut på måndagen och stannar till tisdag och då är fanny också där då vi ska gå på tommy nilsson förmodligen på kastellet:) kanske blir ett kvällsdopp med flickorna;) sen ska kanske johanna också komma ut till ön, men nu slänger jag in lite bilder!


090725

hej bloggen, idag är det min kära mammas födelsedag så grattis på henne! =)
nu ska jag hoppa in i duschen och sen möta emme vid halv två för att få tillbaks mina grejer och sen fixa mig lite tills ikväll då det blir lite firande av mamma:) puss!

kläder

det jag köpte i stockholm:)


säger inget mer än: jag älskar den!!!! skulle kunna äta upp den vad otroligt snygg den är!:)

mysig tjocktröja

mjukisshorts,assköna verkligen!

ett par vita shorts, äntligen hittat ett par!

asfint långt linne

cute!

snyggt och enkelt!

vad tycker ni om mina inköp?;)

stockholm-09

hej alla söta bloggläsare! nu är jag tillbaka efter tre superroliga dagar eller okej en superrolig dag för onsdagen åkte vi ju upp till stockholm då i sex timmar och det var ju inte precis jättekul men det var ändå skoj att äntlgien vara i stockholm!:) och idag har väl dagen varit ganska dryg men som sagt asskönt att komma hem faktiskt! även iaf jag älskar stockholm och har haft det superbra så är det väldigt skönt att komma hem, det kanske egentligen dom flesta tycker. eller?
men igår var det jättekul, jag shoppade en hel del och simon med:) fast inte mamma och pappa så mycket;)
bilder kommer på inköpen!
nu tänkte jag bjuda på lite bilder:)

DAG 1
hände inte så mycket denna dagen, satt i bilen påväg upp hela dagen och sen när vi kom fram gick vi lite på stan och sen gick vi och käkade supergoda pizzor och sen hem till rummet och chillade för det mesta eftersom vi var sjukt trött efter att sitta i en bil i sex timmar.

riktigt stor pizza var det, den var utanför tallriken;) fast den var tunn så.. men supergod!

DAG 2
denna dagen gick vi upp vid halv nio nånting och gjorde oss i ordning för stan:)
blev stan hela dagen tills fem nånting då vi tog tunnelbanan, då var man riktigt trött i fötterna och benen efter att ha gått runt från elva till fem kan jag säga!



dagens outfit:)

syskonkärlek

älskade bror

snygging

det var en del gatumusik där, tycker det är supermysigt och charmigt:)


rätt smala gränder

överlycklig,haha;)

senare på kvällen gick vi på en jättegod restaurang, och åt souvlaki:)

DAG 3
och idag hände det ju inte så mycket så idag blev det inga bilder!
har haft det superbra!

packning

har packat för det mesta ikväll och nu är jag klar, skönt!:)
vi åker imon och kommer hem på fredagkväll från stockholm, så nu tänkte jag berätta vad jag har packat ner;)
  • hygienartiklar, smink, platttång
  • ett par jeans
  • ett par shorts
  • tre tröjor
  • en kofta
  • ett par skor
  • en väska till stan eftersom det blir mycket shopping
  • underkläder
  • ipod,tidning(sofis mode)         
det var nog allt:) och sen åker jag i lite kläder ockå.

jag har så klart en större väska med kläderna i men det här är i alla fall väskan jag ska i bilen och neccesären och så:)
när man ska till stockholm får man ha en fjortis- div väska tycker jag allt;)

anledningen

anledningen till att jag inte har bloggat så är det för att jag har suttit vid min mammas dator och den har verkligen laggat sönder, den har gjort texten skitstor varje gång jag har skrivit och markerat och sen har jag råkat radera hela texten! så snacka om att jag har varit irriterad på datorn, så inlägget här under skrev jag för två timmar sedan bara så ni vet;)

emme och david

hej på er, hur mår ni? själv mår jag bra, lite trött men annars är jag på topphumör:)
sov ju som sagt hos emme inatt med david och emme, mys! vi satt vid datan, gick till statoil och köpte godis, badade nattbad och kollade skräckis! scream,mycket bra!  vi gick och la oss vid fem- halv sex nånting och vaknade idag vid tolv utav att emmes mamma ringde och väckte oss. åkte hem därifrån vid halv två ungefär för jag skulle hem och packa eftersom jag åker till STOCKHOLM imon!! ni kanske tycker att jag överreagerar med stockholm men det är nämligen såhär att jag barar har varit i stockholm en gång och det var när jag var sju år så det kommer jag inte ihåg ett  skit utav så jag tycker det ska bli väldigt roligt! ska dit med familjen:) men som sagt kom jag hem vid halv två typ och började med att äta frukost för det hade vi inte hunnit med hos emme;) och idag har jag laddat min ipod med en masssaaa låtar!:) hur skulle jag annars klara vägen upp till stockholm imon? i love music! sen har jag gått en runda med theo och packa väldigt lite så jag har väldigt mycket kvar så det är det jag ska göra nu,packa! jag bloggar om ett tag och säger lite vad jag ska ha med och så,puss!


090620

hej, förlåt för att jag inte har uppdaterat idag men jag var ju som sagt hos emme och vi vaknade väldigt sent och sen blev jag kvar där tills havl fem typ och då cyklade jag hem och skängde mig i duschen och nu ikväll har jag och bror lagat mat tillsammans eller okej, gjort potatis för resten var klart vilket jag hade sagt att v i också skulle göra men whatver ibland blir det inte som man vill!;) vi är alltså hemma själva,men nu vilken minut som helst kommer min lilla papi hem efter två veckor! saknat honom, sen ska jag packa och dra mig ner till emme där jag,emme och david ska sova inatt, i hennes stuga!:)
hörs imon tror jag om inte tidigare,vi får se! ha en superbra kväll,puss!

hårfärg


vilken hårfärg passar jag bäst i? jag har mitten just nu:)

emme

blev inget fanny idag, så jag har hjälpt mamma lite i trädgården:) (duktig som jag är) och snackat med malou i telefon eftersom sötnosen ska till finland i två veckor! så nu har jag ätit lite mat och ska cykla ner till emme, vi ska nog kolla film,bada i hennes pool inatt(älskar nattbad!) och snacka...
och imorn kommer pappa:) men vi hörs lite senare!,pusss

en osminkad josefin iklädd myskläder;)

090619

godmorgon,vaknade för lite mer än en timme sen så nu ska jag ner och äta frukost:) fastnade tyvär här ett tag,men efter det ska jag dra på mig myskläderna och sen dra bort till fanny och mysa med fillm och godis:) typ det mysigaste att göra när det är dåligt väder,tycker jag! hörs sen!

oväder

idag är det inte alls fint väder så idag blir det nog bara att chilla, och kanske träffa emme:)
vad ska resten göra på en sån här dag?

östersjöfestivalen

hej, nu sitter jag här dödens trött och knapprar på tangenterna...
ikväll började det som sagt med att äta lite nachostallrik hemma hos emmie och elin, som var supergott:) vid kanske kvart över fyra-halv fem drog vi till östersjö;) helt okej var det där, dock tyckte jag det var bättre förra året men karusellerna och sällskapet var ju roliga i alla fall! gick med emmie,elin och sen hängde johanna med oss vilket var väldigt trevligt:) på slutet när vi skulle gå ner till hamnen stack johanna för att äta med sin familj och vi mötte upp mitt lilla hjärtegull fanny så jag,elin och fanny åkte två karuseller och jag skrattar lika mycket varje gång i virvelvinden även fast gubben aldrig gav oss nåt snurr, han gick bara förbi..haha;) men sen åkte vi hem vid nio typ för jag mådde sjukt illa efter karusellen och lite så.. sen beställde jag,mamma och simon hem pizza! mums! ikväll har jag och simon kollat på spiderman 3, nu har vi sett hela trion!:)
nu är jag sjukt trött så nu ska jag gå och dricka typ tio liter vatten eftersom jag är sjukt törstig och sen kanske gå och lägga mig, vi hörs imon!

nachostallrik,sjukt gott!

blev många egopics innan vi drog hem till familjen östling;)



i karusellen:)

denna bilden får avsluta!

fixar mig

hej bloggen, idag har jag solat och bara varit hemma och chillat:) eftersom det har ju varit helt underbart väder ju,lovely!
har gått en runda med tufsen och nu sitter jag här nyduschad och fräsch;) men nu ska jag skynda mig och fixa mig,för sen vid halv fyra drar jag bort till elin och emmie och äter "tacobar" där:) sen drar vi till östersjöfestivalen och sen får vi se om vi träffar fanny och hon hänger på och går med oss, men vi får se! men vi hörs nog sent ikväll eller typ inatt, ni får ha en kanondag!

har legat här och stekt

hemma-outfit;)

nattbloggning

hej alla nattugglor, eller okej det kanske bara jag som är trött vid den här tiden.. vad vet jag!
stack ju som sagt till elin och badade i hennes pool och sen låg vi och skrattade och snackade i hennes rum ett tag:) sen åt jag hos henne och kom hem vid halv åtta typ,nu ikväll har jag och bror sett spiderman 2 eftersom vi såg tvåan igår! asmysigt att va med min bror:) nu ska jag lägga mig och imon är det östersjöfestivalen!! och kanske på lördag med men det beror på vad fanny och jag känner, men i let u know!

skrattade åt detta ett tag (i poolen)
jag- sitt på mig, elin:)
elin- ska jag sätta på dig? :o

sen när vi hade badat klart så var jag som vanligt lite seg med att ta på mig så då blev elin typ frusterad och skulle hjälpa mig.

jag- elin, tänk om du hade haft en handikappad kompis som du var tvungen att klä på och så...
elin- josefin, du är min handikappade kompis!!
haha,förlåt för min dåliga humor;)

här en bild sen förra sommaren, saknar mitt ljusa hår!!
men eftersom jag absolut hatar utväxt och gultblonderat/missfärgat/slitet hår så vill jag inte färga mitt hår så det blir att solbleka det och slinga som satan:)

090616

hej, idag mår jag toppen! vädret är på topp, och jag ska ringa elin och höra om vi ska ut och bada eller varför inte i hennes pool?:) vi hörs lite senare,puss!

godnatt

uch jag går och lägger mig alldeles för sent så jag inte kan gå upp dan efter, men godnatt nu i alla fall!

home

hej mina söta läsare! stack till malou och var med kajsa,dannu och malou:) vi snackade och malou hade fått hem sina kläder från h&m så hon provade lite av det och sen gick jag och malou ner och badade, eller hon typ gick i men mig kastar hon i! orättvist,haha! lite kallt men ashärligt;) nu är jag hemma och har gått en runda med tufs och ätit lite mat, nu ska jag typ glo lite tv och äta glass! det förtjänar jag ju efter min långa springrunda idag;)
puss!

malou

nu drar jag til malou, ni får ha det så bra:)

gammal flummbild, men jag bjuder på mig själv =)

creds till mig

vaknade vid elva och gav mig ut och sprang och snacka om att jag var otränad:)
men det ska det bli ändring på! nu ska jag ner och äta nåt och sen duscha sen sticker jag till malou:)
hörs efter min långa dusch!

allsång

ikväll blev det allsång med elin och emmie och våra mammor i hoglands park, riktigt mysigt! vi satt på gräset och fikade lite ocg sjöng med:) härligt mycket folk var det också!
innan idag blev det som sagt bad på studentviken med fanny, men det var rätt kallt så vi drog hemåt och spelade guitar hero och snackade;) nu ska jag dricka te och äta mackor med mamsen och kolla på film med henne och bror, och imon ska jag vara duktig och springa på morgonen och sen fixa i trädgården, alltså rensa ogräs typ:)
hörs imon!

söt elin var glad

glader

nu är jag massa glader, såg att min nya header är på min dator också!:):)
nu har jag ätit lite frukost, jordgubbar:) kan det bli godare?
idag ska jag åka och bada på studentviken med fanny, tror vi kommer träffa lite folk där också;)
för solen är ju äntlgien här och det gillar vi!
nu har jag lite bråttom,vi hörs när jag kommer hem. puss!

dagens fråga

en fråga bara,eftersom jag bytte headern ikväll (frida hjälpte till) så har det blivit jättekonstigt.på fridas dator är min nya header men på min dator är det den gamla som kommer fram, så då frågar jag er.är det den nya eller gamla headern när ni går in på mig? ni som har varit inne på min blogg förut vet ju hur min gamla såg ut:)

outfit



tröja med tryck-gina
kofta-h&m
chinos-vero moda
armband-mormors

bloggfixning

har precis ätit kycklingsallad och rostbröd,asgott! love it! nu ska jag fixa en header och lite sånt, fixade lite tidigare en profilbild och nu är en header på gång:)

dag med frida

jag och frida var inne i stan till ungefär halv fem, hon hittade en massa snyggt men eftersom jag inte har så mycket pengar just nu så höll jag hårt i pengarna:)  sen stack vi hem till frida och busade lite med hennes översöta lillebror och försökte fixa lite på bloggen och hon lärde mig lite också;) sen åt vi majskolvar i hennes trädgård där det faktiskt var rätt varmt, sen stack  jag hem så nu är jag hemma! tack för dagen sötnos:)

han gömde sig för oss, såg askul ut verkligen eftersom han är så liten med ett täcke över då:)


sockersöt!

staon med frida

nu drar jag in till staon med fridapida, ska kolla på ett par vita shorts och hon på bikini! nån som vet nåt ställe där det finns fina vita shorts? call me! hörs lite senare,puss!
visar outfit när jag kommer hem:)

nattinatti

nu är det läggdags för lilla josefin, imon är det stan med friiiidaaaa som jag har saknat enormt mycket!


ville bara gratta min kompis hanna som fyller fjortis idag(alltså 13/6)
grattis älskling, du är bäst och jag älskar dig till tusen och lite till!;)

outfit

dagens outfit

grå blus- gina
röd/vit-randig liten kofta- gina
chinos-vero moda
halsband- friis company
och vita ballerinaskor

090612

blev tosia idag igen med elin och julia:) mycket trevligt, vi åkte typ tre karuseller idag och kollade lite på marknaden:)
har haft lite ont i huvudet både igår och idag så nu ska jag ta en ipren och vila lite så får vi höras lite senare,puss!

josefin tipsar

här kommer lite tips om man är lite hängig en dag
*
  prata igenom med nån du litar på( vän,föräldrer,syskon,släkt) varför du är hängig, och förhoppningsvis får du några bra tips av han/henne och en rejäl bamsekram.
* ta på nån låt du gillar, tänd lite ljus runt omkring dig och bara ta det lugnt.
* dansa helt vilt! bara dansa, det kan vara hur fult som helst men det hjälper.
* ät glass eller choklad, riktiga bli-på-bättre-humör- saker.
* ta ut dina känslor. va inte rädd för det, är du ledsen- gråt. är du arg-skrik så mycket du vill i en kudde. osv.
* ring en kompis och gör nåt riktigt skoj tillsammans.
hoppas något utav dom som hjälper,värt att pröva ;-)

har ingen rubrik

det blev alltså tosiga idag, köpte ett par öronhängen eftersom mina från gina har gått sönder.
det var rolgit att träffa julia igen eftersom jag inte har gjort det på ett tag, lövmarknaden var förra gången jag träffade henne faktiskt så det var ett tag sen;) har mått lite sådär ikväll, av lite olika anledningar men nu mår jag lite bättre! har ätit glass och haft lite mys med mamma:)  alla har ju sånna dagar,tråkigt men fullt vanligt! tror inte att jag bloggar mer ikväll så vi säger godnatt nu. jag har varit en jättedålig bloggerska nu på sista tiden men jag ska försöka bättra mig, i promise;) sweet dreams!

tosigabonnadan

efter ett segt och långt fixande så åker jag nu snart till tosigabonnadan med julia =)
hörs senare!


det händer bara mig

glömde berätta det som enligt johanna var dagens typ.... vi var som sagt ute med lilltufsen(alltså min hund) som plötsligt behövde göra tvåan och då skulle jag vara duktig och ta upp det men det var ju bara det att det luktade satan och jag ville inte gå och bära på påsen eftersom vi skulle gå ett tag till så då sa johanna att jag skulle slänga iväg den, jag tvekade lite första men sen gjorde jag det och tror ni inte att påsen fastnar på en gren i ett träd då?! det händer verkligen bara mig...
haha,men det var rätt kul!;)
nej nu har jag bråttom, ska va hos johanna halv sju och jag ska hinna äta och fixa mig!
ha en nice kväll,för de ska jag ha:)

090610

vaknade med johanna idag vid halv ett, eller jag vaknade då. johanna,stackaren hade legat i vaken i en timme utan att väcka mig! i alla fall så gick vi upp då och åt frallor och sen har vi chillat hela dagen och hon stack hem för ett tag sen, så nu ska jag börja fixa mig för ikväll ska vi träffas några tjejor hemma hos johanna och mysa:)
slänger in kanske outfits sen!

090609

förlåt för dålig uppdatering idag, men jag hade lite bråttom till stan! åkte till stan vid typ halv tre och mötte upp fanny och johanna och vi fikade på 1344 och lite sånt mysigt.sen åkte jag och johanna hem till mig och sen åkte vi in till stan igen och mötte upp fanny igen för då skulle vi på bio! the proposal, den var superbra! rekommenderar den verkligen:)
och ikväll har jag och johanna bara chillat och ätit maroubos sommarchoklad,asgod;)
nu ska vi nog sova, så godnatt på er!


wake up happy

nu är jag och vaken och har varit det ett tag, jag och mamma har kollat lite på resor men nu blir det frulle!:)

liseberg-09

heeeej bloggen!
kom hem vid halv åtta idag ungefär men har varit så sjukt seg så jag har inte orkat blogga fören nu när min seghet har gått över till övertrötthet/pigghet=)
vi har iaf haft sjukt kul dessa två dagarna, jag och malou åkte alltså upp med min mamma och pappa igårmorse vid typ åtta och var hur peppade som helst!;) sen när vi ska åka från donken som vi stannade på för att äta typ en halvtimme ifrån liseberg, tror ni att bilen bara stänger av sig?! självklart, så typiskt! så vi blev stående där nån timme men sen kom det en tant och en gubbe som ville hjälpa till, så himla snällt! så ringde pappa runt till olika bilställen och sådär men efter en timme tänkte vi att om vi inte åker till liseberg nu så kommer vi inte hinna gå så då körde den snälla tanten oss till pendeltåget så vi fick åka pengeltåg till liseberg och pappa stannade och skulle fixa det med bilen, stackare!
men vi var på liseberg typ halv tre och jag kan bara säga att vi blev överlyckliga när vi var inne där, efter all längtan!
och vi åkte dom flesta karusellerna, förutom båtarna osv. OCH JAG ÅKTE KANONEN OCH UPPSVINGET! så jävla roliga var dom båda två! att åka kanonen hade jag bestämt mig från allra första början att åka och uppsvinget ville jag men ingen ville åka den så jag ville inte precis åka själv heller.men snacka om att jag skrek i kanonens början! resten av den skrek jag också men den var ju så kort så man hinner liksom inte bli rädd.men malou ville absolut inte åka uppsvinget och jag tjatade men jag ville inte tvinga henne heller så vi stod i kö ett tag men sen sket vi i, men sen när hon är fem i tio så säger dom" nu är det sista åkturen med uppsvinget, och så får vi välkomna er tilbaka imorn!" då sprang vi upp och satte oss på den! den var så jäkla härlig och den ser läskigare ut än vad den är,men det mest läskiga är att man bara en grej vid magen, inte nåt över axlarna och sånt man har på kanonen,balder och dom flesta.sjukt rolig var den i alla fall.
sen åkte vi självklart balder,lisebergsbanan,spin rock,uppskjutet,juke box och kaninresan:) haha! flera gånger,och balder är fortfarande min favorit för den är så länge för då hinner man verkligen få det där pirret i magen!
men vi kom tomhänta hela familjen, ingen vinst för oss inte.men glada för det var vi, älskar liseberg! ska fan flytta dit och köpa årskort och gå där varje dag! skulle vart nåt,eller hur? vandrarhemmet vi sov på var väl inte det bästa men strunt i det! gör allt för att gå på liseberg;) idag gick vi på stan, handlade inte så mycket eftersom både jag och malou var sjukt trött efter gårdagen, gått upp vid halv sju och lagt sig ett och sen upp åtta idag för att man var tvungen att checka ut jättetidigt. men jag köpte en sminkväska på monki och lite snygga grejer till naglarna!:) det blev inte så mycket foto inne på liseberg som ni kanske förstår men lite är det allt! och malou har en del bilder också som jag förhoppningsvis kan lägga upp imorgon om malou vill skicka dom till mig:)
tack för två helroliga dagar!

malou,taggad påväg upp!

i kaninresan:)



förlåt för jättelite bilder men kaninresan var den ändå karusellen man kunde ta kort i;) men det kommer mer imon!

hejdå kallekrona

malouälskling kom till mig och hjälpte mig att packa klart och nu ska vi nog lägga oss eftersom vi ska upp tidigt imonbitti!!:)
vi ska till liseberg!! ville bara säga hejdå till bloggen och säga att jag är tillbaka på onsdagnatt;)
för nu drar jag och baby till götet, here we come!

city

nu drar jag in till stan med malou, sen blir det hem och packa!
sen blir det att grilla ikväll i backabo och sen sover sötnosen hos mig:)
puuuuusss!

090605

slaggade hos fanny inatt, och vi vaknade upp idag vid halv ett tror jag för att vi båda ville sova ut så vi gick upp då och gjorde lite frukost och satte oss vid tvn:) sen rensade fanny sin garderob för vi har bytt kläder un för ett tag framåt eftersom fanny hade tröttnt på lite utav hennes kläder som jag gillade och jag hade gjort detsamma:) sen åkte vi hem till mig och åt och jag rensade då ut kläderna till fanny+ att jag lånade fanny louis vuitton väska också! asnice! kanske lite diva utav väskan men jag har alltid tyckt att dom är skitsnygga och alltid velat ha en!:) skulle egentligen på bio ikväll med tjejerna men jag kände att jag ville spara mina pengar till götet som jag och malou sticker till på tisdag!! så jäkla kul! och sen måste jag packa också, men nu har iaf fanny stuckit för att gå på bio då och jag sitter här och ska snart börja packa eftersom jag ska till stan imon med malou och sen hem och grilla hos familjen östling så det är typ bara ikväll och lite imon jag har tid för det!
vad har ni andra gjort idag?:)

aspö

belv aspö idag med fanny,inte djupvik eftersom det var en massa äckliga alger där så vi stack till några kompisars egna strand som är jättemysig! så sjukt fin botten är det där också, det är helt klart vatten också:)
nu har jag ätit thaimat och ska dra mig till bergåsa för lite tjejmys;)
hörs senare!

sooooooooooooooooommmmar




theo tog sig modet att gå i och bada:) ( han har varit rädd för vatten jättelänge för att han var nära på att drunkna när han var en liten skit)

diggiloo

det blev diggiloo ändå för solen kom fram och regndropparna försvann, det var riktigt kul där!
ni som ska se imon, kommer dö när det är allsång imon för då är det en komiker(har glömt vad han heter) klär ut sig till massa olika artister! nu ska jag nog sova för imon blir det att åka till aspö med fanny, bada på min favoritstrand djupvik och kanske gå på aspödagen:)
godnatt!



studentviken

hej! drog till några kompisar på studentviken som har en kiosk där, och jag ska ju inte säga att vi solade och badade för så mycket till sol var det inte men vi badade iaf och det var sjukt skönt och faktiskt helt okej varmt:) skulle egentligen dragit till ronneby på diggiloo med mamma,pappa,min farbror och lite annat folk men det lär nog inte bli det för det regnar och åskar ju, men jag och mamma ska nog dra och köpa godis eller nåt och sätta på en bra film!

PUUSSSS!

gårdagens inköp:)

visar upp det jag köpte i stan igår!


svarta tröjan på:)

svanhalla

sov hos johanna i svanhalla inatt då och vi hade det jättemysigt:) det är helt sjukt mysigt med sommarstuga tycker jag, jag är så avundsjuk på folk som har det. och det är sån mysig miljö i svanhalla för det känns verkligen som "förr i tiden" där. inte så mycket folk, bor precis vid vattnet, cyklar om man ska nånstans, åkrar och fält överallt och ja.. massa annat mysigt med!:)
vi har iaf solat och badat idag och ätit glass i stora lass, kom hem vid halv sju ungefär eftersom det tar ett tag att åka från svanhalla. här kommer lite bilder, njut! bilden med nyckelpigan har johanna tagit, hon är helt sjukt duktig på att fota!


den stora är den riktiga stugan och stugan på bilden är en gäststuga;)


dom bor precis vid vattnet,lovely!



090701

blev två plagg i stan, nu ska jag dra till svanhalla för att sova i johannas sommarstuga inatt! mys:)
hörs imon,puss!
visar kläderna imon!

johanna

nu drar jag in till stan med johannasötnos som jag inte har träffat på jättelänge!
massa mys, blir förmodligen lite shopping om jag har tur:)
hörs sen! och det är sjukt varmt idag, så njut utav det för det ska jag göra!


RSS 2.0