Elsas värld

När denna uppföljaren av den kick-ass-braiga Elsas mode blev nedsatt i pris snappade jag åt mig en snabbt! Har inte läst klart Elsas mode än, ska därför lägga mig i sängen alldeles strax och göra det! 
 Puss!


svart dag


Det är lagom lätt att trilla in i en vinterdeprission när det ser ut såhär ute, men icke sa nicke!
Jag ska hoppa ner i ett varmt bad nu med musik i öronen! Sen väntar en god middag, innan jag drar mig till fannsan för lite mys! Puss!

§

Han
med bruna lockar som lägger sig i nacken
med docksöta läppar
med vit linneskjorta
som sitter och spelar på ett piano
låter kroppen följa med och röra sig till pianots läte
som spelar dramatiskt och känslofullt
kollar bakåt med den där glimten i ögat
som bara just han kan få till
det där skrattet som bara just han kan skratta
det där fina lugnet som bara han kan ge mig
den där fina varma känslan som bara han kan ge mig av att bara just finnas.

sushi, secondhand och nya jeans

Satte min rumpa i bilen in till stan med mami vid elvatiden idag! Vi käkade sushi, köpte ett par välbehövliga nya jeans (då mina andra är mer sönder än vad dem är hela), shoppade lite annat smått och gott och fyndade på secondhand!


första dagen på lovet!


Första dagen på lovet firar jag och mina kära vänner med kladdkaka-kalas i rosa pyjamaser! Är lagom sliten och trött idag, men jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning, för ikväll ska jag och tjejerna ta oss till Hasslö för att fira malin! Ha en fin dag!

nyckelben, hals, läppar, hårlockar, födelsemärken
Alla hjärtans dag
jag ser det överallt
kärleksmums och rosor
folk hoppa på bussar de inte hoppat på innan
hjärtformade strössel och söta alla-hjärtansdag- kort
jag ser kärlekspar stå och prata så som bara kära kan.favorit i repris


Dagdrömmer om sommaren, sover alldeles för lite och beklagar mig över skolan. Men det har sina fina stunder, nu ska jag sova. puss!

lördagens trevligheter

Hade en härlig dag igår som började med sovmorgon, kolla lite gymnasielinjer och bli ännu mer förvirrad än vad jag var innan, en runda på stan, och en mysig fika på waynes med mina flickor!
På kvällen blev det partyparty, började med lite härlig förfest hos emily med snygga brudar, följt av en lokalfest som innebar en hel del dans och lyckorus, träffade en hel del trevliga människor och hade det helt okej!
Slocknade vid fyra ungefär, idag har jag dansat och bara tagit det lugnt och njutit av min pluggfria söndag på ett tag, nu ska jag kolla wallander och äta kladdkakesmet, toppenavslut på en fin helg! puss!i keep dancing on my own

Har haft en riktigt tuff vecka denna veckan, har haft otroligt mycket plugg och känt mig stressad och mest av allt nervös inför vår livräddning i simhallen som vi hade i torsdags!
Var jättenervös inför den, men gick därifrån med ett stort leende och en stolt själ då jag kammade hem ett mvg.
Ska verkligen försöka bättra mig med mitt bloggande, då jag kan säga att saknar det en hel del faktiskt. Ska borsta bort dammet på kameran och locka fram motivationen igen!
Ikväll har jag bara tagit det lugnt, och funderar snart på att lägga mig, efter jag druckit en kopp te.
Imorgon ska jag nämligen bege mig in till staden runt tolvtiden för att kolla runt på gymnasier, luncha, prata och shoppa med mina bästa! Godnatt, kyss!


-


Älska varandra och ni ska vara lyckliga. Precis så enkelt och så svårt är det. - Michael Leunig

RSS 2.0