Fridays


Igår drog jag och Fannsan in och mötte upp två andra snygga cheyer på Harrys och käkade lite gott och slog klackarna i taket, idag hänger jag med min fina Frida!

Machu Pichu

I onsdags efter jag, Kajsa och Fanny varit ute på Aspö och myst galet hade jag och resten av girlsen en riktig girlsnight, som innefattade grillning, nakenbad, smsroulette, nakenrunda runt bergåsa och massvis med snack!!

Två av brudarna!!

Mi madreI tisdags fyllde min älskade Mamma år, detta firades med god mat med familjen!

Min fina Elin


I måndags efter en mysig middag med danstjejerna drog jag till Elin och deras nya fina lägenhet i stan och jag blev totalkär! Så himla fin lägenhet! Efter ännu en god middag cyklade jag och Elin runt i kvällssolen och kollade in en massa secondhandaffärer som vi i onsdags besökte!
Idag ska jag och denna skrutten gå på loppis i Ronneby! Om det är fint väder drar vi kanske ut och badar efteråt!

Sena nätter, tomma glas

Kom hem från östersjöfestivalen för en stund sedan, där jag och tre andra fula tjejr har dansat rumporna av oss i öltältet och umgåtts med härliga människor! Innan idag åkte jag och fannsan in till stan och åt lite efterlängtad sushi!
Igår var det fest hemma hos Philip på långö, en lyckad kväll som satte sina spår dagen efter. Jag totaldiggar sommaren!
Förfest hemma hos Alicia igår
Party

Nu sticker jag till Alicia där jag och några andra tjejer ska förfesta lite innan vi drar vidare till en killkompis för lite party!! Ha en toppenkväll, puss!

Sommardans

För någon månad sen lite drygt var jag på en audition till ett Sommarjobb, ett sommarjobb som dansare.
Jag fick jobbet och i tre veckor har jag nu dansat, dansat, dansat. Det 16 andra tjejerna som också fick jobbet är helt amazing och jag är så glad över att jag fick jobbet för det har varit megakul! Igår efter 11 svettiga dansuppvisningar och två veckors träning har vi nu "jobbat" klart!


Och vinnaren är...Den förtjusande Veronica maggio!

Igår vid åttatiden drog jag, Fanny och Malousan till Karlshamn för att lyssna på den förtjusande..Veronica Maggio!! Självklart också för att åka karuseller med några andra snyggingar! En riktigt bra kväll! Maggio var fantastisk som alltid, tvivla aldrig på det!!

partymode

Helgen har tillbringats med snygga människor med partymode ON!
Fannsan har ställt till med party både dagarna, i fredags blev det lite härlig förfest hos henne innan jag och gänget drog till Tosia i Ronneby och igår blev det lite chillfest hemma hos henne!


sommaren är här och vi lever livet


Känns som om det var år och millenium sen jag skrev här. Men jag har lite annat fö mig, eller dock inte för tillfället då Peace 'N' loves vilda bravader satte spår och utvecklades till en förkylning, inkluvise feber. Men nu är jag på bättringsvägen! Peace 'N' love var dock helt fantastiskt underbart, ska berätta mer om det nån gång i veckan! I måndags började jag jobba, och det är det som står på schemat imorgon med!

Midsommar

Midsommar..Den där mysiga dagen som får en att känna sig extra somrig, som var för ett bra tag sen!
Den spenderardes iallafall med ett härligt gäng hemma hos Malou! Det blev en lyckad kvälll!


RSS 2.0