Storstaden

Har hängt med J hela helgen och nu har jag packat en väska för lite Stockholm! Är påväg till flygplatsen för att åka till min fina Kajsa som redan har varit där några dagar! Några dagar i storstaden med min bästa kommer bli mycket fint!


Tillsammans

” Vi är tillsammans”

Vadå tillsammans? Är ni tillsammans, tillsammans hela tiden? Är ni aldrig själva någon gång?

Tycker att ordet eller kanske definitionen av tillsammans är väldigt knasig. Det borde ju inte behövas sätta någon slags etikett på det. Vi är varandras borde räcka.

Man är ju inte tillsammans, rent fysiskt, hela tiden.  Gillar man tillräckligt mycket vill man ju inte vara med någon annan och då behöver man ju inget slags skydd, ” jag är tillsammans med den”.

Rent psykiskt är man ju tillsammans, men rent fysiskt är man det ibland, vad ska man säga då? Ibland är vi tillsammans?

Ett enkelt ” jag är hans och han är min” borde räcka.  

 


samhällsekonomi och slitna toppar

Ojsan. Har hunnit med en del sen jag sist uppdaterade. Har fyllt sexton, pluggat en del, chillat en del.
Ikväll har jag pluggat samhällsekonomi, ätit, fikat med fanny och kollat resor med mamsi. Kanske lutar mot lite Egyptisk luft i januari! Inte fel! Puss!

It´s okay not to be okay

Bloggen har fått lida jävligt mycket under en tid, jag har inte tid då skolan kräver en hel del tid och energi.
Men nu är det helg, jag sitter i mitt nymöblerade rum med massa ljus och Bon iver. Funderar på att ringa upp mina homies och sedan sova, min hjärna är som ett mosat äpple och min energi har runnit ut i sanden. Ciao!Partaj förförra helgen at Fannsans crib med mina pussgurkor


I believe in imperfektion and find it beautiful

Efter en minst sagt stressig och pluggfylld vecka, eftersom jag nu bytt gymnasielinje, har det varit lagom skönt med helg! Mys med Jesper och party med brudarna! Fint det!
Drack vin, dansade och umgicks!

RSS 2.0