Sweet 16 Fanny!

Första riktiga gymnasieveckan är över, och helgen den med. Igår var jag i stan en runda, satt i monsunen med mina två fina flickor och pratade om allt och åt choklad. På kvällen åkte jag till hästö där det vankades födelsedagsfest för Fanny som fyllde 16. När jag gick in i huset runt halv åtta, försenad. Som alltid. Då drog jag in lukter som parfym, hårspray, alkohol, vin och glädje. Det kändes fint och jag blev ännu mer taggad på en riktig partykväll. Kvällen blev skapligt bra. Jag lät min hals sköljas och smaklökarna bli kittlade av de varma alkoholhaltiga dryckerna, mina läppar bli kyssta, min kropp röra på sig, min mun prata och skratta!

Kräftskiva ♥

Än är sommaren inte slut..Idag åkte jag och mina homies ut till Kättilsboda till Beata och hade en superfin kräftskiva!! Vi satt ute och åt kräftor, sjöng, dansade, åt, åt, drack och hade det bara sådär awesome som bara ett härligt jäkla tjejgäng kan ha!
Sail 2011!

Har haft två grymma dagar med galet bra människor!! Ikväll kör vi igen!!


Förfest hos Emelie innan en härlig utgång med bästa brudarna som avslutades med nattkäk på Michelles

Förfest hos min finis Malou med ett gäng färgglada människor innan utgång i vimlet! Två toppenkvällar!!Galenskap

Jag tycker att man borde leva i nuet och inte tänka så mycket på hur folk omkring dig kommer reagera, agera eller tänka. Gör vad du känner för, och då menar jag självklart saker inom vissa ramar. 

Jag vill leva i det fria nuet och visa brösten för hela Sverige, sjunga opera på en buss i London, moona för Kungen och alla dess högheter, jag vill bada näck i Hoglands park i den lilla staden Karlskrona. För att det är saker ingen annan gör. För att det chockerar och får folk att höja på sitt välmarkerade ögonbryn. För att jag älskar galenskaper.
Kommer ihåg då min mamma sa till mig. " Josefin, det är bättre att ångra någonting du gjort än att ångra att du aldrig gjorde det." Och jag kan inte tänka mig att man kan säga det på ett bättre sätt. För jag har ångrat vissa saker jag gjort, men den ångern år så mycket bättre än ångern du kanske vaknar med en dag om tjugo år. Ångern efter det där du så gärna ville göra, men inte gjorde. Den fina meningen kommer en dag blir intatuterad på min bara nakna kropp.
Lev i nuet och våga vara galna!


<3

Igår stack jag och resten av familjen in till min morbror och hans flickvän och åt en god middag, efter det mötte jag upp mina fina tjejer och åkte ut på sjön, vi la till på någon ö utanför varvet och hade det riktigt mysigt i kvällssolen. Pratade skit, gosade, lyssnade på musik och chillade galet! Fin kväll!

Håkan Hellström

I onsdags kom Håkan till vår lilla stad, Karlskrona och sjöng och dansade på stumholmen i kvällsvärmen!! Jag drog dit med min bästa, en mycket fin kväll! Toppade kvällen med ett nattdopp!
RSS 2.0