090630

blev ingen strand idag, vi badade i nikes pool istället och hoppade på hennes studsmatta, massa mys!
sen plingade vi på emme och drog med henne till donken, där träffade vi oskar som jag har saknat!
kom hem vid sju ungefär, och åt nån asgod mat med familjen och nu har jag precis tagit en dusch, och fy satan vad kallt det var! det har blivit något konstigt med vårt vatten på övervåningen så det var iskallt och det var ju jag tvungen att duscha i eftersom simon hade duschen där nere. nu ska jag äta jordgubbar med vaniljsocker på, mums!:)
jag har sån sommarkänsla idag!:)

glass i stora lass

måste bara tipsa om denna sjukt goda glass som jag åt igår hos elin, Ben&Jerrys!
så sjukt god, choklad med chokladfudge i!:)
nej nu kan jag inte sitta här och snacka om glass,ska till beachen med mina bruds som jag har saknat!

nike och fanny

godmorgon, today sunsihine! nice huh?
ska sätta mig på cyklen ner till nike, fanny kommer också vara där.
vi ska åka och sola och bada nånstans,vi vet inte var än men det fixar sig:)
ni får ha en superbra tisdag!
strandoutfit;

randig tröja- gina
jeansshorts- MQ
bikni- h&m

hejdå

har legat och solat på baksidan ett tag nu, ska bara ta en runda med min tufs sen ska jag till emmi och elin och spendera min kväll där, hörs senare! ;)

090629

nu ska jag snart äta lite lunch på altanen med familjen och sen lägga mig och steka på baksidan, och försöka få tag på fanny som inte svarar! om du ser detta fanny,call me!:)

high chaparral-09

hej min kära blogg och läsare!!:) saknat er, men som sagt så har jag varit på high chaparral från fredag tills idag med emilia och hennes mamma och pappa, vi campade/tältade på en mysig camping som var granne med high chaparral!
har haft väldigt roliga dagar som har bestått utav sol,bad,så klart high chaparral och massa skratt i tältet osv.
kom ner på eftermiddagen på fredag, och då satte vi upp tältet och sen gick vi bort till high chaparral och köpte 2-dagars kort och gick in där och gick runt och kollade läget! (blev bara lite ledsen när jag såg hästarna och ryttarna jaga kossor och få in dom inom ett stängsel, låter kanske inte så farligt men i den hettan och det är ju inte det kossor är till för, för att göra underåhållning.utan gå och beta i nån hage och heta namn som rosa tex.) men annars var det superkul, gick och la oss vid två nånting och på lördagen vaknade vi vid sju!!
för att det var som en bastu i tältet, så vi gick upp och tog ett morgonbad och det var verkligen ett morgonbad! första gången jag går upp klockan sju på en lördag,men det var ashärlig att bada så tidigt faktsikt! var på high chaparral hela dagen, jag köpte ett läderarmband och sen blev så sådär härligt barnsliga så att jag och emme letade efter guld( asså det var ett ställe där man skulle "vaska guld" som det stod på skylten.), åkte tåg där det kom på cowboysare och "rånade" oss:) och sen gick vi in i nåt hus som var helt snett, och jag blev typ skityr. haha;) sen gick jag och emme och badade och vi hoppade från bron, vi badade i två timmar. nice! senare på kvällen gick vi bort till några och satt där och lyssnade på en som spelade gittar och sånt. och idag åkte vi hem, tråkigt att lämna. när vi närmade oss kallekrona bestämde sig jag och emme för att jag skulle rida idag, har inte ridit på fyra år då jag blev så rädd för att jag trillade av hästen när jag hoppade för första gången. men det var jättekul,red emmes häst kolle som är hur snäll som helst:) ikväll har jag grillat med familjen,packat upp väskan och tatt det lugnt. det behövdes efter dessa dagarna, ska bli skönt att sova i en riktig säng eftersom jag kanske bara sov 5 timmar per dygn,men dagarna gjorde det värt!
nej, nu ska jag nog lägga mig. tack familjen frost! gonatt och puss!

pälsmössa/cowboyhatt gick alla typ omkring med så jag kände mig lite fel ute när vi fyra gick där utan nånting.

såhär såg det ut i indianbyn. (fanns lite olika byar.) lägg märke till det fina vädret!

är mitt nams poppis eller?;)

läderarmbandet jag köpte, emme köpte likadant:) erkänn snyggt?
förlåt för så lite bilder, men det var så varmt och jag tänkte faktiskt inte på att fota så mkt.

090625

sitter hos emme nu och vi håller på att dö, kolla in denna videon på speciellt 0.33!
fyfan,så jävla bra!
:http://www.youtube.com/watch?v=45p1kvDJ-K0&feature=related


inköp

vatt i stan och inhanldat lite snygga grejer nu med papsen!:)


snygga,eller hur? ;)

stan

sitter här och lyssnat på lite gamla sköna låtar, ska snart sticka in till stan för att kolla på bikini!
har chillat lite tidigare idag, dock inte solat eftersom jag får ta det lite lugnt med det nu idag men imon börjar jag med det igen!;) när jag kommer hem ska jag packa tills imon, har inte packat nånting än men det är ju bara två dygn så det är rätt lugnt:) hörs sen!

barnens gård

vaknade upp hos fanny idag utav att vi skulle upp tidigt, hon hade ställt klockan på nio men jag var otroligt seg så gick väl inte upp förens kvart i, och allt gick väl i stort sett i slowmotion!  förlåt fanny,men iaf vid elva stack jag,fanny och malou till barnens gård!:) det var jättekul, vi åkte hölass,badade, hoppade på alla dem hoppgrejerna,slogs med kuddar och var allmänt barnsliga och lekfulla idag! och varje gång vi skulle åka nån rutschkana tex. vildforsen eller tjurfallet eller nån utav dom andra grejerna där man behöver stå i kö typ, så sa fanny och malou hela tiden " storbloggaren josefin pettersson här,flytta på er!" hahah,lite kul eftersom endel småbarn gick på det!  det var riktigt skönt att inte tänka på vad alla andra tycker om en och bara komma tillbaka till typ 8-årsåldern då allt var så lätt. kom hem vid sju, och ikväll har jag bara chillat och smörjt in mig med aloevera-gel för jag lyckades självklart bränna mig överallt typ! ryggen,bröstet,axlarna,facet,armarna,benen så jag har riktigt snygga biknilinjer nu!;) fast jag är glad att jag har fått färg överhuvudtaget,eftersom det är ganska svårt för mig att bli brun. okej,det är klart att jag kan bli brun men jag har vänner som blir negrar så känner jag mig ganska blek kan man ju säga..;)
brännan har lagt sig ganska mycket i ansiktet,men resten är så jävla ömmt! kliade mig precis på axlen och det sved som satan! är ganska trött, så ska nog gå och lägga mig snart. imon ska jag slappa, och packa eftersom jag sticker till high chaparral på fredag tidigt på morgonen!!:)
gonatt!


bra jobbat josefin! ( jag har dock tubblinne.)

090623

hej, ha ni varit ute på stranden och stekt idag kanske? 
det har iaf jag,riktigt nice! riktigt skönt och varmt, blev även ett dopp! eller okej, inte bara ett dopp utan var i ett tag:) 
var där med fanny, och malou var där en liten stund också. vid tretiden gick jag och fanny hem till henne och kokade lite korv och diggade till lite music;) sen åkte vi hem en runda till mig,käkade lite och lagade mat tills imon. 
sen åkte vi köpte dipp som vi nog ska blanda ihop snart, ska sova hos pinglan inatt också! 
och imon ska vi vara lite lekfulla och barnsliga, barnens gård nästa!!;) 
blir nog dagens första och sista inlägg för idag, förlåt men på sommaren prioriterar inte jag datorn i första hand, sry. 


fläta idag,lätt och bra till stranden!:)

the beeeach

vaknade upp hos emme idag, efter en riktigt rolig kväll/natt!:)
kom hem vid två-tiden,och då bestämde jag mig för att åka till studentviken för att träffa fanny och malou!
saknat dom, vi solade och badade. riktigt nice!;)
gick hem till fanny och lekte med fannys grannar( dom är små) och fannys familj kompisar(också små) som var från USA.
hoppade studsmatta och så,kom hem vid halv sju ungefär. och nu  har jag ätit lite, och ska nog hoppa in i duschen snart efter allt saltvatten och solkräm! hörs senare!


kvällen med emme. (osminkade och nyblivande indianer!)

090621

har varit på loppmarknad i ronneby idag, hittade två söta ljushållare. visar dom imon!:)
sen åkte mamma och jag och köpte hamburgare på max, och gottade oss med. och det var nog det roligaste "max-besöket" jag har haft på max, det var typ 6 st fulla skåningar där och dom var hur roliga som helst!
dom typ stötte på hon i kassan, tror till och med att han frågade om dom kunde gå ut på en date, och highfivade åt allting och då menar jag verkligen åt allting och en gjorde ett sånt där glädjeskutt! haha, det var sjukt kul!
nu ska jag dra mig ner till emme, ska sova hos henne inatt igen!:) får se vad vi hittar på idag, hörs senare puss!

090620

kom hem från emme vid halv fyra idag nånting, hade sjukt kul igår! vi låg och sjöng massa sjuka låtar i hennes styga och så, idag har jag bara chillat med familjen:) nu ska jag ner och äta tårta från igår, får se vad som händer ikväll p.g.a att jag är sjukt trött och varm som en bastu!
hörs senare!

090619

nu drar jag till emme för att sova i hennes mysiga stuga, vi hörs imon!

dragsö

nu hänger jag med ut till dragsö med farmor,mamma och anki för att kolla på när alla dansar runt stången typ:)
jag ska dock inte dansa!
hörs senare!

glad midsommar!

Glad midsommar på er!
än så länge så har jag ätit lite midsommar-mat med familjen,farmor,farbror och hans fru:)
vi ska nog äta jordgubbar med glass snart, mumma!  egentligen så skulle jag och emme träffat massa folk ikväll (hade vi tänkt) men eftersom alla är så tråkiga och inte kan så blir det förmodligen bara vi två i hennes stuga med massa gottigheter, mysigt det med!

anledningen till att jag inte bloggade så mkt igår (bara ett inlägg) var för att det hände väldigt mycket igår!
gick på lövmarknaden alltså med emme,johanna,julia,fanny,malou:) jättemysigt, köpte en liten kofta på den stora rean inne på gina tricot! visar den lite senare, sen åkte fanny,malou och johanna hem för johanna ska ju till tyskland imorrn i en vecka:(
då träffade vi david, och då bestämde sig jag och emme för att köpa en stor grillad kyckling men vi ju tänkte ju inte på vad vi skulle äta den och inte heller på att vi var tvungna att gå runt med en kyckling i famnen på lövmarknaden!
och när allt redan är som det är, tror ni inte att jag spiller ut kycklingflåt över hela mig då?! så jävla skabb, så jag och emme gick hem till min snälla morbror som jag fick tvätta hos men fläckjävlarna ville inte gå bort så då var jag tvungen att åka hem och byta om när hon var halv sex när vi skulle ut och äta med släkten vid sex...
 och när jag kommer hem så hittar jag inga nycklar i väskan så då åker pappa hem och ger nyckeln till mig och jag byter om och sen drar vi till stan till nivå! så ni kanske förstår att jag inte riktigt hann? men, thats life!


todays klädsel
chinos
vitt linne med spets
ljusrosa långarmad och mina pärlörongängen från gina

emme

emme kom till mig igår och vi kollade på film och käkade choklad, hemsk film! den hette changeling och handlade om ett barn som blev kidnappat och sen när polisen trodde att dom hade hittat barnet så var det fel unge, men polisen,doktorn och alla försökte övertyga mamman att det var hennes son men vafan det vet ju mamman själv! så hon typ kom in på psyket och nu ska jag inte berätta mer:) nu är vi vakna och typ fixar oss lite för att åka in till lövmarknaden! hörs senare;)

090617

vaknade halv två idag, inte så jättekul kanske eftersom jag typ inte har något att göra nu för alla är ju uppe klockan tio eller något! fattar inte hur man kan va så pigg då, men iaf så har jag inget bestämt att göra idag. ganska chill,skönt!
nu ska jag nog hoppa in i ducshen och göra mig lite fräsch och lukta gott!:)

måste bara tipsa om den helt otroligt goda duschcreme från Ldb, den luktar helt sjukt gott!

dagens fråga

nån som vet vad high chaparrals(stavning?) sida heter?

090616

idag stack jag bort till elin för att sola och bada med henne i deras pool!
det var skönt men ändå kallt, men vafan det är sommar! kom hem vid sju och nu är det reklam på paris hiltons program på trean "my new BFF" haha, så sjukt kul att endel kan göra vad som helst för att bli hennes bästavän som säkert inte kommer hålla särskilt länge efter programmet är slut! jag har faktiskt inga planer alls för imon, men vi får se. nåt skoj händer säkert,puss!

långö

stack till långö vid sex nånting, hann tyvär inte uppdatera nånting innan det men jag hade det iaf jättetrevligt!
det var jag,fanny,emme,kajsa och hanna!  vi käkade godis, lyssnade på musik och pratade!
vi satt vid vattnet lite längre bort, supermysigt! kom hem nu för en stund sen, blev tidigt idag.

jag är en sån snygg stekare med emmes solglasögon;)

sötnosar!

steeeek

solnedgången typ

snygg anka:)

blir nog inga mer inlägg ikväll, vi hörs imon!

sunshine!

nu ska jag ut i solen, vil bli brun!!

090615

hej bloggen, förlåt för att jag inte bloggade nåt igår men jag hade iaf en sjukt mysigt och rolig dag igår/inatt/idag!
hängde med fanny och hennes familj ut med deras båt, vi stannade i nånstans och fikade i solen. supermysigt!
åkte sedan hem och åt lite, och sen kom fanny till mig och lite senare kom emme också:)
vi typ lyssnade på musik och snackade, sen vid tio cyklade vi ner till donken och åt glass och jag skrattade så jag höll på att dö. sen cyklade vi hem till emme, där alla skulle sova! vi käkade chips och kollade twilight(och ja,jag älskar filmen!) tills halv tre tror jag, sen somnade jag och emme bredvid varandra i hennes soffa där det dock var väldigt trångt så inatt nån gång vaknade båda två att vi var helt sjukt varma så då flyttade emme till andra sidan soffan och så sov vi så gott så;)
vi vaknade idag vid typ tolv, och då var jag tvungen att cykla hem för att gå ut med theo! inte kul!
och eftersom jag är jättehes(tror min hals har svullnat upp en del) och har sjukt ont i halsen, så typ kunde jag knappt andas för att jag cyklade som en dåre! sen stack jag ner till emme igen, och då gick vi och handlade frukost. eller ja,vi skulle handlat men frallor var stenhårda så vi åt nåt annat bröd som emme och dom hade hemma, och fanny åkte hem med bussen! kom hem nu för ett tag sen, vet inte riktigt vad som händer ikväll!

090613

brun utan-solade mig igår och målade naglarna så idag mår jag lite bättre, eller okej jag har fortfarande ont i halsen och är förkyld men life goes on:)
elin och hennes familj kom nu vid fem och nu ska familjerna typ lag mat tillsammans!
skoj, slänger in en bild på outfit lite senare.

kolla in mina snygga naglar,erkänn fin färg? + mitt snygga armband från gina

ingen ork egentligen

inte gjort något särskilt idag, chillat med malou och emme! jag såg världens bästa film, the notebook.
helt sjukt bra var den, och ikväll har jag bara varit hemma och tjockat mig lite! börjar känna mig lite krasslig också:(
inte bra såhär på sommarlovet,men det är ju ändå skitväder så!
hoppas på bättre bloggning imon och finare väder och en piggare josefin:)


med bästavännerna

idag blev det stan med beata först, massa trevligt med denna bruttan!
nu är jag hos emilia, jag och malou ska sova här tonight!
vi har typ käkat jordgubbar och kollat runt lite på datan, och nu ska vi ner och poppa lite popcorn och sätta på en film, så godnatt!

med beata

hej, nu är min blogg färdig och superfin gjord av den bästa beata!
den blev helt sjukt fin, hon är superduktig på det här!
nu ska vi ner och tjocka oss med tårta och sen blir det stan, hörs senare!

090610

hej, första dagen på sommarlovet idag då!
helt underbart skönt, började med att åka till kyrkan vid halv ett för att kolla när brodern min gick ut nian:)
efter det åkte familjen och lite släkt hem til oss och åt gott och simon och jag fick lite pengar och jag fick TWILIGHT!! förlåt, men jag älskar filmen! den är bäst! ikväll har jag och tjejerna kidnappat malou eftersom hon fyllde år igår, den blev massa trevligt! vi kom upp med nylonstrumpor på huvudet och hon fattade ingenting, vi grillade marsmallows och åt godis och jag trillade tre gånger, bra gjort! eftersom alla frös som satan, så stack alla hem typ vid halv nio redan!
jag och emme åkte och käkade middag på max, och nu har jag varit hemma ett tag!;)
tror jag ska sätta på twilight nu, och imorgon är det jag och min fantastiska beata som är i farten, ska träffa sötnosen!
godnatt!

fick tyvär inga bilder på simon, i kyrkan var jag för långt ifrån och sen hemma glömde jag bort det,men det skålades i alla fall!

kidnappning i högsta grad

jag och emila mös sönder vid havet, älskar dig!

skolavslutning- 09

hej, idag har det varit en helt underbar dag! skolavslutningsdagen såklart!
steg upp vid elva idag, åt frukost och lite så och så kom julia förbi en runda med! sen gjorde jag mig iordning sakta men säkert(?) haha, ialla fall så åkte jag och mamma in till stan för att se när min kusin Andreas tog studenten idag, grattis!
efter det åkte jag hem till malou, skulle fixa hennes hår. sen åkte vi in till stan, amiralitetskyrkan där skolavslutningen var.
var ganska drygt att sitta i kyrkan i två timmar utan att göra någonting, men jag var ändå överlycklig eftersom det var skolavslutning!!:) efter skolavslutningen, fick jag lite blommor och pengar av släkten/familjen, alltid kul!
sen blev det ut och äta med brudarna+ oscar, efter ett långt letande efter restaurang hamnade vi på en pizzeria.
eftersom det var fullt på dom populäraste ställena med alla studenter som går ut idag.
haha, råkade beställa en calzone utan att veta att den var inbakad så jag blev lite förvånad när det kom in en pizza som mest liknade en igelkott! men det var gott och otroligt mättande, orkade inte ens halva!
vi sprang runt i regnet lite och skrek och tjoade, åkte hem vid elva så nu har jag varit hemma ett tag och jag är helt slut!
i benen,fötterna, huvudet och jag kommer vara död imon då brorsan går ut nian.

min outfit;





fina bästavän

malou snygga frisyr gjord av den bästa(ironi)






min "fina" såkallade pizza


och vi får ju inte glömma min bästavän malou som fyller år idag!
grattis älskling, du är bäst!
vi kan vara två bitchar mot varandra men i slutändan älskar vi varandra ;*****
"snyggingen i vit klänning med grön bakgrund några bilder upp.)
nu ska josefin sova, godnatt på er alla!

sommarlov
sommarlov
sommarlov
sommarlov
sommarlov
sommarlov
sommarlov
sommarlov

stort behov av sommarloooooov!

hej, var ju då yänkt att hela skolan skulle vara på långö idag vilket höll ungefär i två timmar sen började det asregna och även om jag och mina kära vänner låg packade som sillar med filtar och handdukar för att skydda oss mot regnet var det lite väl kallt, så vi åkte hem till fanny som bara bor en bit bort och tjockade oss med jordgubbar,muffins och lite annat.
vi glodde också två filmer, riktigt mysigt! kom hem därifrån för en stund sen.
är så himla trött och frusen idag, big need of sommarloooov!
men det blir en lång och härlig sovmorgon imon, ska hinna med att fixa malous hår och åka till chapman för att min kusin tar studenten och sen vid halv sju är det lilla jag som går ut... 7:an! haha, + att malouälskling fyller fjortis imon, kommer ett långt grattisinlägg till dig imon babe!
nu ropar pappa att jag ska pallra mig ut med theo, hörs sen!

vi vill ha sommarlooov!

090607

utan min mening råkade jag ta bort min fina header krizze hade fixat till mig, bara för att jag bytte bakgrund men erkänn denna bakgrunden är finare än den andra?
men snäll som krizze är ska hon fixa min header imon förmodligen:)
så tro inte jag ska ha den såhär, utan den ska bli snyggare!

izabelles dop- 090607

idag hann jag inte uppdatera eftersom jag åkte hemifrån halv in till stan, där mötte jag upp fanny och malou och därefter åkte vi båt till den otroligt fina ön mjölnarholmen där dopet var! föräldrarna har nämligen en restaurang där, så det var verkligen superfint där:)
vi sjöng 3 låtar, en låt sjöng alla med i också.
och izabelle är nog den sötaste ungen som finns! fick tyvär inga bilder eftersom jag glömde mobilen hemma,bra gjort!
och malou kommer bli en superbra gudmor/fadder, no doubt!
åt buffe där ute med, det var hur gott som helst!
ja, kan inte säga mer om dagen än att det var hur kul som helst och att jag skrattade ihjäl mig när prästen bad böner och vi alla skulle knäppa händerna. kände mig lite fel ute, eftersom jag inte är så jättetroende...
eller jag vet faktiskt inte, inte precis för att jag brukar tänka på det;)
måste nog spela lite troende när jag ska konfirmeras!
ni ska jag fixa mat tills imon då det är långö beach med skolan, sen sover jag nog hos malousötnosen inatt!
puss!

godnatt

stack till bergåsa utan att berätta för er, buhu busig jag är!
spenderade kvällen där med tjejerna, mys!
är sjukt trött nu, och mår inte så bra för den heller!
måste vila upp mig tills imon då det är dop för Izabell!
godnatt sugarbabes!

lycklig och seg- 090606

hej min käraste blogg, idag mår jag hur bra som helst förutom att jag varit otroligt jälva seg idag!
blev klar nu för nån timme sen, men ganska skönt ändå.
idag ska jag träffa emme,när hon har ridit klart.
och vid fem drar jag till bergåsa för att öva sångerna igen, sen ikväll blir det att träffa folk!;)
nu ska jag ner och laga lite mat till mig själv, är ashungrig nu asså!
puss! ;*****

kläderna för dagen

fredagen den 5 juni

hej bloggen,dålig bloggerska jag har varit idag vah?
jag vet,men nu är jag här och tänkte berätta lite om vad jag har gjort idag, dagen började med skola.
eller, jag kände att det var lite onödigt att komma till skolan eftersom vi bara skulle städa ur våra skåp och lämna in nyckelsn och sånt, så vi slutade kvart över tio. nice!
gick och fikade med mina kära vänner på 1344, vatt ett tag sen nu!
mys, åkte hem till malou sen och övade inför söndagen då det är dop:)
kom hem vid sju-tiden och ikväll har jag bara tagit det lugnt med mamma, så jävla skönt!
har verkligen varit stressad,sjukt trött och helt slut på kvällarna hela denna veckan, så jag behövde det kan jag ju säga!
har suttit och funderat ett rejält bra tag nu vad jag ska ha för frisyr på skolavslutningen, ni MÅSTE hjälpa mig!
jag har panik!
ska nog lyssna på some mucis och göra mig redo för sängen snart, hörs imon!

we are how we are- and we not gonna change us!;)

090604

hej, summerday today!
riktigt skönt väder och slapp skoldag, eller det är väl alla dagar nu fram tills tisdag då det är skolavslutning!
wiho! sommar,vänner,sol,bad,grillning,solbränd,resor och massa mer!
min sommar kommer bli så bra känner jag på mig, kommer dock gråta en del också eftersom en utav mina bästavänner Emila slutar på vår skola och byter tillbaka till vedeby. gud,jag kommer dö!
men vi ska ju behålla vår superbra kontakt ändå;)
slutade tolv idag, slapp flexen. nice, så jag,malou,fanny,oskar,fanny,nike och emme glassade runt på stan en runda.
handlade linnet jag la undan för några dagar sedan, det är från den kollektionen där lite pengar går till AIDS- fonden vilket är bra! sen stack jag,fanny och malou hem till malou för att vi skulle öva på våra sånger till söndag då det är dop, Izabelle heter hon som ska döpas. malou guddotter eller vad man säger.
blev väl inte så jätte mycket "övning" utan vi låg mest i en hög och skrattade åt varandra för ingenting, överskottsenergin flödar!
åkte hem vid femtiden och käkade lite smått och kollade på lite tv och snackade i telefon, började se på "oskyldigt dömd" nu på tv vid nio, men självklart fastnade jag vid datorn.
nu ska jag nog lyssna på lite music, medans min stackars bror är ute med theo eftersom vi är hemma själva inatt så fick han göra det.
men vi säger godnatt nu!



tröjan jag köpte,gillar texten till 100 %!

tycker dom borde köra på denna läckra påsen hela tiden!
tycker inte ni?:)

090603

hallå allesammans, väldigt konstigt väder det har vatt idag som har gått upp och ner hela tiden men annars har dagen varit ganska bra! skola med två lektioner, sen hade vi gympa vilket var att flumma runt på marinmusemuet eftersom det regnade. och nån gång vid halv ett kollade vi på niornas teater och carl var bäst, jag var nog den enda som skrattade åt han vissa tillfällen;) efter det gick jag på stan en runda med massa folk, hamnade sen på waynes med malou,fanny och oskar.
vi satt där och chillade och skrattade ett tag, sen gick jag till centrumsalongen för som jag glömde och säga blev jag lite missnöjd igår eftersom det var mycket ljusare på den vänstra sidan än den höga så gick dit vid kvart i fyra och gjorde det snyggt! malou klippte sig, det blev superfint även om du själv inte tyckte det!
kom hem vid halv sju, och var dödstrött.
nu ikväll har jag käkat,gått en runda med theotufsen och planerat lite inför onsdagen nästa vecka! big things are happening on wensday!:)
nu ska jag ner och kolla på greys, så ni får ha det så bra!
PUSS!

090602

hejhopp, idag var det en lektion sen blev det glassiären och teater med klassen, årets första glassiär-glass idag!
så sjukt gott var det, jag kör på hallon-sorbet och choklad:) vi diggade florida och käkade glass i solen, wonderful!
sen vare stan med malou,fanny,nike,emme och jullan. hittade en jättefin tröja från h&m som jag la undan.
nu är julia här och vi ska hoppa studsmatta, see you later!

min är längst ner med choklad, godast ofc!
hade jättemånga bilder men min mobil är störd så det funkar inte.. ska försöka mer ikväll!

090601

så sjukt varmt har det varit idag, helt underbart för då känner man verkligen att sommaren är här men inte när man har för mycket kläder på sig. men nej,jag ska inte klaga!
dagen har varit bra i sig, jag slingade mig och jag blev jättenöjd fast nästa gång blir det allt ännu mera blonda slingor*blink* jag passar nog mest som lite blondin, inte det här gula-fjortis -blondt men ja, ni fattar!
sen skjutsade fanny mig till bergåsa vid fem ungefär, tog bussen därifrån och hem.
har typ bara tagit det lugnt ikväll och lyssnat på en massa musik, just nu är det veronica maggio!
och ni som inte gillar henne, kan jag ju bara säga att jag inte heller gjorde det från början med nu har jag verkligen börjar göra det!
man blir så glad,lugn och lycklig typ;)
så här får ni en länk,och kom ihåg- ge henne en chans!

090601

jaha,första juni idag då och jag ska snart sticka till skolan!
igår var det mors dag och då började det med att gratta mamma och ge presenter och så!
åkte sen ut på knipehall med elin och tog årets första dopp i havet, badade ju i emmes pool för nån vecka sen!
det var faktiskt helt okej, skule egentligen solat men jag tror inte jag fick så mycket färg eftersom det blåste ganska mycket där så jag får ta och sola hemma på altanen istället!
idag är det skola till 13.40 sen sticker jag vidare till centrumsalongen föra att göra blonda slingor:)
ni får ha en superbra dag, hörs senare!
PUSS!

RSS 2.0